Záznam o činnostech zpracování (GDPR)


Stáhnout a vyplnitpouze pro windows

Tiskopis v PDF

Informace:

Správce osobních údajů má podle GDPR povinnost vést písemné záznamy o činnostech souvisejících se zpracováním údajů. Tyto záznamy si může vyžádat Úřad pro ochranu osobních údajů ke kontrole. Povinnost vést záznamy o zpracování neplatí pro malé a střední podniky do 250 zaměstnanců provádějící pouze příležitostné zpracování necitlivých osobních údajů s nízkým rizikem. Záznamy o zpracování musí obsahovat: a) jméno a kontaktní údaje správce a případného společného správce, zástupce správce a pověřence pro ochranu osobních údajů; b) účely zpracování; c) popis kategorií subjektů údajů a kategorií osobních údajů; d) kategorie příjemců, kterým byly nebo budou osobní údaje zpřístupněny, včetně příjemců ve třetích zemích nebo mezinárodních organizacích; e) informace o případném předání osobních údajů do třetí země nebo mezinárodní organizaci, včetně identifikace této třetí země či mezinárodní organizace, a v případě předání podle čl. 49 odst. 1 druhého pododstavce doložení vhodných záruk; f) je-li to možné, plánované lhůty pro výmaz jednotlivých kategorií údajů;


Změny oproti předchozímu vzoru

#zmeny

Související formuláře

    #souvisejiciform

Výhody FORM studia proti stažení PDF

 Formulář ve FORM studiuTiskopis v PDF
Rychlejší vyplnění na počítačiAnoNe
KontrolyAnoNe
VýpočtyAnoNe
Elektronické podáníAnoNe
ArchivaceAnoNe
TiskAnoAno
  Stáhnout a vyplnit Stáhnout PDF
Stáhnout a vyplnitjen pro windows Stáhnout PDF

Proč stáhnout a vyplnit formulář ve FORM studiu?

Protože vše chcete dělat rychle a pohodlně.

Netrapte se hledáním formulářů a zjištováním, jak je správně vyplnit a podat na úřad, když u každého je to jinak.

FORM studio je inteligentní software, který pracuje za vás. V databázi formulářů rychle najdete ten, který právě potřebujete. Sám provádí výpočty a automaticky doplňuje údaje z předchozích formulářů. A vzhled i ovládání je pro všechny stejné.

Nemusíte řešit odlišné způsoby podání formulářů na různé instituce.
Podáte je vždy jednotným způsobem na pár klepnutí myší.

Prohlédněte si další výhody FORM studia >>>

nebo se rovnou podívejte na video >>>

Prohlédněte si video

Vyzkoušejte naši EET pokladnu