Časté dotazy


Zobrazení hlášení na uložení záznamu po vyplnění jednoho údaje


Dotaz:
Při pořizování nového záznamu se po vyplnění prvního údaje objeví hlášení, zda uložit rozpracovaný záznam. Musí se dát ne, protože ještě nejsou vyplněné ostatní údaje. Proč se toto hlášení objevuje již po vyplnění prvního údaje v novém záznamu?

Řešení:
Problém je v tom, že v nastavení pohledu je u tohoto údaje nastaven Tabelátor. Stačí tedy přes klávesu F5 zobrazit Vlastnosti pohledu a v záložce Tabelátory odstranit tabelátor u tohoto údaje.

Zpět na seznam řešení

EET         POKLADNA A FAKTURACE v mobilu nebo na notebooku         vyzkoušejte ZDARMA