Časté dotazy


Nastavování společných pohledů v síťové verzi programu


Dotaz:
Pokud na jedné stanici vytvořím nový pohled, je možné jej využít i na jiných stanicích (resp. při přihlášení jiných uživatelů)?

Řešení:
Vytváření pohledů je závislé na tom, jaký uživatel jej vytvořil. Pokud vytvoříte pohled na jednom počítači jako uživatel Správce, tak jej budou moci používat všichni ostatní uživatelé na všech stanicích v síti.

Zpět na seznam řešení

EET         POKLADNA A FAKTURACE v mobilu nebo na notebooku         vyzkoušejte ZDARMA